Single Blog Title

This is a single blog caption

Branko Lazić, kapiten i novi rekorder kluba!

Utakmica 20.kola ABA lige Crvena zvezda mts – Zadar u takmičarskoj sezoni 2017-2018, ostaće upisana zlatnim slovima u istoriji kluba, kao utakmica u kojoj je kapiten ekipe Branko Lazić postao igrač sa najvećim brojem utakmica u crveno-belom dresu!

Branko Lazić će u ponedeljak 12.februara 430. put nositi dres Crvene zvezde i tako na „većnoj listi” prestići čuvenog beka šutera Slobodana Nikolića, koji je 429 puta oblačio dres crveno-belih u zvaničnim utakmicama!

Ovo je priča o čoveku, koji je svojim radom i upornošću, od 2011. godine do danas rastao uz klub, i postao reprezentativac, kapiten i čovek kome tribine skandiraju ime, iako nikada sebe nije „gurao” u prvi plan – Kapiten i zvezdina “desetka” Branko Lazić:

Ljubitelji košarke, navijači, pune tribine, su na ovim prostorima uvek voleli posebne, one koji su imali to nešto, koji su znali da ispričaju “vic” na parketu, koji su znali da zatrpaju koš protivnika, da dodaju loptu iza leđa, da urade nešto nepredvidivo, da je “ubace” sa 8 metara, da “prodaju” dribling kao na terenu iza zgrade.

Prvu utakmicu u dresu Zvezde odigrao je na startu Jadranske lige protiv Hemofarma 8.10.2011. Do danas je ubacio 1941 poen i odigrao 430 utakmica.

Leave a Reply