Single Blog Title

This is a single blog caption

Branko Lazić

25.04.2016.

Branko Lazić je srpski košarkaš koji trenutno nastupa za srpski klub Crvena Zvezda. Igra na pozicijama beka ili niskog krila. Odlikuje ga velika borbenost i snaga, pa je jedan od najboljih odbrambenih košarkaša Jadranske i Srpske lige.

Lazić je stigao do dresa juniorske i mlade selekcije Srbije. Bio je član reprezentacije Srbije za igrače do 18 godina, koja je 2007. godine na Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju.

Deo je najuspešnije generacije u istoriji Crvene Zvezde. Pod vođstvom Svetislava Pešića postaje napožrtvovaniji košarkaš Crvene Zvezde. Sa njima je osvojio tri kupa Radivoja Koraća (2013., 2014., 2015.)

U septemrbu se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Natašom i postao otac devojčice Sare.

Wind Sport je deo marketinške agencije Wind Communication. Razvio je oblast sportskog marketinga i PR-a jer je uveren da svojim jedinstvenim i inovativnim pristupom može da doprinese kvalitetnijoj medijskoj prezentaciji sportista i sportskih organizacija, a sportske brendove približi publici.

Jedan od najnovijih projekata agencije Wind Sport je organizovanje Lifestyle intervjua sa poznatim ličnostima iz sveta sporta. Još jedan sportista koji je učestvovao u ovom projektu je košarkaš Branko Lazić.

 

IMG_4679 IMG_4674 IMG_4685 IMG_4671

Leave a Reply