Image Alt

Vest

BUDI ŠAMPION, UČI KOD RAĐENA!

U toku je upis najmlađih vaterpolista

BUDI ŠAMPION, UČI KOD RAĐENA!

Nikolin vaterpolo klub „Wind sport“ u Pančevu otvorio je vrata bazena svim polaznicima, koji žele da se bave ovim sportom.Jedan od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena Nikola Radjen odlučio je da svemu što zna nauči i talentovane mališane, pa je otvorio vaterpolo klub „Wind sport“ u Pančevu, za koji vlada ogromno interesovanje.U saradnji sa kompanijom „Wind sport“, na čelu sa Vladimirom Popovićem, cilj je da se uspostave standardi koji će omogućiti da ova vaterpolo škola i akademija postanu mesto na kome će se brusiti najsjajniji biseri za srpske klubove i reprezentacije. Ugled koji je stečen tokom dve godine uspešnog održavanja kampa „Number ONE“ u Vrnjačkoj banji, ovaj poslovno-sportski tandem iskoristiće tako što će svim polaznicimaomogućiti da svoja znanja i veštine stiču na najsavremenijinačin, u vrhunskim uslovima, na bazi šampionskih sportskih programa i uz konstantan rad sa domaćimi svetskim najboljim stručnjacima.

Pored najboljih trenera koji će obučavati decu, ovo će biti prvi klub u Srbiji koji će imati pedagoga da brine o zdravom dečjem razvoju. Upis polaznika planiran je od 1 -3. septembra, kao i promocija po osnovnim školamau Pančevu i okolini, a prijavljivanje se vrši online slanjem email-a na adresu: office@windsport.rsili pozivom na +381 64 640 14 13. Treninzi će se odvijati na gradskom bazenu u Pančevu, a pored toga će biti obavezni i suvi treninzi u hali.

Ono što vaterpolo klub WIND SPORT, pod sloganom „Budi šampion, treniraj sa šampionima“ izdvaja od ostalih je daće svaki trening biti praćen,a svaka zvanična utakmicasnimana , analizirana i postavljena na društvene mreže i youtube kanal. Vodiće se računa ponaosob o svakom detetu i njegovom napretku. Plan i program pisali su naši najbolji stručnjaci, a članovi WIND SPORTAće imati priliku da se upoznaju i rade sa našim najboljim sportistima, sa domaćim i inostranim trenerima, kao i da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja. Prvih 70-oro polaznika dobija poklon opremu kluba, koja se dobija po završetku upisa.

-Ponosan sam na ovaj klub, koji će sigurno dostići velike pozitivne rezultate. Moj prijatelj Vladimir i ja maksimalno smo posvećeni novom projektu, na kom smo dugo radili. Vreme je da našoj deci pružimo mogućnost da se istaknu u onome u čemu su najbolji i usavršimo njihovo znanje i talenat. Naš stručni tim sigurno će sepobrinuti za to, da stvori jak klub od sporta u kome smo svetska avangarda i u našoj zemlji budemo prvi -rekao je Nikola, a sa njim se složio i poslovni partner Popović, koji je siguran da su uradili pravu stvar.