Image Alt

Vest

OPSADNO STANJE U PANČEVU

Nikola Rađen je u subotu prisustvovao prvom treningui zvaničnom otvaranju vaterpolo kluba „Wind sport“. Da je Nikola Rađen surovi profesionalac u svom poslu potvrdjuje činjenica što je u subotu doputovao iz Moskve u Beograd na samo nekoliko sati kako bi prisustvovao zvaničnom otvaranju vaterpolo kluba „Wind sport“. Alal mu vera, to je za svaku pohvalu! Čim se pojavio na gradskom bazenu u Pančevu, slavni vaterpolista napravio je opsadno stanje jer je bio okupiran sa svih strana.

Pored polaznika, stručnog trenerskog tima i ekipeiz kompanije „Wind sport“, načelu sa Vladimirom Popovićem, prvom treningu prisustvovali su i roditelji budućih šampiona koji su ih posmatrali i bodrili sa tribina. Tokom treninga, Radjen je sa roditeljima ponaosob razgovarao i odgovarao na pitanja, te je davao sugestije i savete za njihovu decu. Koliko god da je omiljen medju klincima, kod njega nema vrdanja i zabusavanja, te se morada ispoštovati pravilo -red, rad i disciplina.

“Svoju bogatu sportsku karijeru sam upotpunio svojim vaterpolo klubom WIND SPORT. U Pančevu ćemo svim polaznicima dati priliku da rade i treniraju sa šampionima a jednog dana i sami to postanu” -rekao je šampion, koji je otisao nocnim letom za Moskvu, da bi sutradan otputovao u Italiju na pripreme sa kolegama iz ruskog Dinama.Vlasnik kompanije i Nikolin partner Popović takođe je prezadovoljan otvaranjem kluba, za koji je siguran da će uskoro postati jedan od jačih u Srbiji.-Prezadovoljni smo početkom. Odaziv dece je fenomenalan i izvanredan je utisak većna prvom treningu videti pun bazen dece i tribine pune roditelja. Ozbiljnost i posvećenost bila je prisutna u svakom trenutku. Na nama je sada veliki posao, da taj nivo posvećenosti zadržimo i našu ideju o kreiranju novih šampiona i negovanju izuzetnosti kod dece krenemo da ostvarujemo na najbolji nacin. Važno je da su svi u klubu, Pančevu i medijima na pravi nacin prihvatili „Wind sport“ i pružili nam veliku podršku, na čemu smo svima neizmerno zahvalni -zaključuje Vladimir.