Image Alt

Vest

RAĐEN NADJAČAVAO
SNAGU SA DECOM U BAZENU

Nikola je dva dana proveo u Beogradu, gde su polaznici vaterpolo kluba „Wind sport“ imali čast da treniraju u bazenu sa našim šampionom. Slavni vaterpolista Nikola Rađen doputovao je iz Moskve u Beograd na dva dana zbog poslovnih obaveza oko novootvorenog vaterpolo kluba „Wind sport“ u Pančevu. Brojni kilometri nisu predstavljali prepreku sportisti da dodje u Srbiju i prisustvuje treninzima sa polaznicima, koje uči da postanu budući šampioni naše države. On je u nedelju popodnevne sate proveo na gradskom bazenu u Pančevu, gde je uz pomoć stručnog tima vodio trening.

Rađen je svojim veština objasnio magiju jednog od najlepših sportova u vodi. Deci je otkrio odredjene cake koje će im koristiti u svakom trenutku. S druge strane, kompanija „Wind sport“, na celu sa vlasnikom Vladimirom Popovićem, osim kvalitetnog treninga, mlad im talentovanim sportistima obezbedila je i dobru zabavu, pa se trening ovog vikenda odvijao uz muziku. Po vec prepoznatljivom obicaju, i ovog puta roditelji su svoju decu posmatrali sa tribina i uživali zajedno sa njima.

Ovim povodom Nikola je rekao: “ Septembar je promotivni period vaterpolo kluba WIND SPORT, gde su deca imala priliku da treniraju sa našim šampionima. U oktobru počinjemo sa zvaničnim radom i upisom novih članova. Deca će imati priliku da rade sa najboljim trenerima u najboljim uslovima. Ako zelimo da popularizujemo naš najtrofejniji sport moramo ga pribliziti najmladjima. Treninzi moraju da budu teski i zahtevni ali zabavni….na kraju je sve to samo igra…valjda je deci to najvaznije. “

Radjen je, nazalost, u Beogradu proveo samo dva dana, jer je hitno morao da otputuje za Moskvu zbog obaveza prema ruskom klubu „Dinamo“, za koji trenutno nastupa.Ono što vaterpolo klub WIND SPORT, pod sloganom „Budi šampion, treniraj sa šampionima“ izdvaja od ostalih je daće svaki trening biti praćen,a svaka zvanična utakmicasnimana , analizirana i postavljena na društvene mreže i youtube kanal. Vodiće se računa ponaosob o svakom detetu i njegovom napretku. Plan i program pisali su naši najbolji stručnjaci, a članovi WIND SPORTAće imati priliku da se upoznaju i rade sa našim najboljim sportistima, sa domaćim i inostranim trenerima, kao i da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja.

Prvih 70-oro polaznika dobija poklon opremu kluba, koja se dobija po završetku upisa.-Ponosan sam na ovaj klub, koji će sigurno dostići velike pozitivne rezultate. Moj prijatelj Vladimir i ja maksimalno smo posvećeni novom projektu, na kom smo dugo radili. Vreme je da našoj deci pružimo mogućnost da se istaknu u onome u čemu su najbolji i usavršimo njihovo znanjei talenat. Naš stručni tim sigurno će sepobrinuti za to, da stvori jak klub od sporta u kome smo svetska avangarda i u našoj zemlji budemo prvi -rekao je Nikola, a sa njim se složio i poslovni partner Popović, koji je siguran da su uradili pravu stvar.