Single Blog Title

This is a single blog caption

Savić odredio igrače za Oradeu, podmlađeni sastav napada Rumuniju!

Selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je spisak igrača za meč sa Rumunijom.

Srpski vaterpolisti se u trećem meču grupne faze Svetske lige sastaju sa Rumunima, a taj meč igra se 12. februara u Oradei. Tri dana kasnije, odnosno od 15. do 18. februara, reprezentacija Srbije učestvovaće na kvalifikacionom turniru Evropa kupa u Splitu, gde će igrati još Hrvatska, Grčka, Holandija i Malta. Tri najbolje ekipe plasiraće se na fajnal-ejt, koji je na programu od 5. do 8. aprila.

U sastavu za Rumuniju su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Gavril Subotić, Petar Tomić, Nemanja Ubović, Đorđe Lazić, Nikola Jakšić, Veljko Tankosić, Radomir Drašović, Strahinja Rašović, Dimitrije Rističević.

Debitant je vaterpolista Crvene zvezde Veljko Tankosić.

– Zna se da smo Svetsku ligu predvideli za kombinovanje sastava u svakoj utakmici. Obaveza je uvek ista, idemo na pobedu. U ovom takmičenju nam ostaje u martu susret sa Crnom Gorom u gostima koji će rešiti pitanje pobednika u grupi. Što se Splita tiče sigurno je da nećemo biti kompletni ali ću za neki dan odrediti 15 igrača jer imamo i umorne i povređene – kazao je Dejan Savić.

Leave a Reply